top of page

Ta karrieren din et steg videre!

Podcast om karriereveiledning - og alt det innebærer. For deg som enten ser etter jobb, er i jobb, eller ønsker å bytte jobb.

Foredrag

Les mer om de mest bookede foredragene. 

Workshops

Book workshop, kick-off, inspirasjonsdager, afterwork-samlinger med skreddersydd innhold.

Karriereveiledning

Fullbooket ut 2024.

Tjenester

Gleder meg til å høre fra deg

Tusen takk!

"Karriereløftet"

"Samarbeidet med Elaine gav meg det karriereløftet jeg ønsket! 

Etter en lengre periode med usikkerhet rundt min videre karrierevei, var jobben lagt ned sammen med Elaine akkurat det jeg trengte for å ta det neste steget. 

Hva var avgjørende? 
Elaine har en enorm bredde-og dybdekunnskap, og en genuin interesse som tilfører prosessen stor verdi. Jeg opplever at vi fikk jobbet med det som virkelig var viktig. Kombinasjonen av grundig og ærlig refleksjonsarbeid og målrettet handling, gjorde at jeg landet jobben jeg ønsket meg! 

Tusen takk for et lærerikt, inspirerende og styrkende samarbeid!" 

CR (35år) karriereveiledning

"Kartlegge kompetanse"

Etter å ha bodd og jobbet utenlands i flere år, hjalp Elaine meg å se nye karrieremuligheter og kartlegge egen kompetanse da jeg skulle flytte hjem igjen. Hun er en god sparringspartner med en unik innsikt i og oversikt over arbeidsmarkedet i Norge.

 

Hun ga konkrete og praktiske råd, samtidig som hun hjalp meg å sette ord på erfaringer og ferdigheter utover den formelle kompetansen og utdannelsen min, og gjorde meg bevisst på overføringsverdien også til andre bransjer. 

"Profesjonell og ekte"

Jeg opplevde karriereveiledningen med deg som svært profesjonell og ekte. Du gjorde meg raskt komfortabel ved at vi kunne være åpne med hverandre og dele tanker. Ved første møte fikk vi kartlagt mye av min kompetanse, samt snakket om veien videre.

 

Du var flink til å følge meg opp og jeg merket at det var en stor motivasjon i seg selv å vite at du genuint ønsket at jeg skulle lykkes. ette gjorde at jeg følte meg veldig godt ivaretatt og trygg. Det er ekstremt viktig å føle seg trygg i en sånn prosess og ved at vi begge to var ærlige med hverandre klarte vi å gjennomføre flere søknadsprosesser takket være ekstremt god veiledning fra deg. Tusen takk for at du hjalp meg så mye. Det setter jeg ekstremt stor pris på!

Om meg

Jeg er pedagog, med en master i karriereveiledning, og sertifisering som NLP Leader Master Coach, og sertifiert innen nevrovitenskap med fokus på ledelse- og organisasjonsutvikling.

KARRIEREHELSE ™ - fra innsiden ut, måtte se dagens lys i 2023.  Arbeid med utenforskap og integrering har stått sentralt, sammen med  jobbsøkerprosesser, karriereutvikling, rekruttering, omstillings endringsprosser,  ledelse, fagutvikling, foredrag, skriving m.mer


Jobb og karriere har blitt noe annet i dag enn tidligere. Økt fokus på effektivisering, omstilling, raske endringer og fleksibilitet krever mer av oss enn tidligere. Mange kjenner på stress, press, økte krav og forventninger, og utfordringer med å koble seg av jobb.

Fra usikkerhet, til klarhet, ro & mening

Karrierehelse er en helhetlig tilnærming til hvordan vi har det, og tar vare på oss selv både på og utenfor jobb.
 

Book ditt foredrag, eller workshop innen karrierehelse her.

Untitled design - 2024-05-17T222138.800.png

Bestill Karrierehelse for din bedrift

bottom of page