• Elaine

Karrieren etter korona - motivasjonsforedrag med Adrian Lund og Elaine BloomHva skjer med jobbmarkedet framover? Bør du bytte jobb, eller studere videre? Og hvordan finne lys og muligheter når markedet ser mørkt ut?


Adrian Lund og Elaine Bloom har begge mye erfaring fra jobb- og karrierefeltet.


I dette dobbeltforedraget vil du få både inspirasjon og konkrete tips og råd til hvordan du kan legge opp karrieren din videre, enten du er leder, ansatt eller student.


Adrian Lund er en prisbelønt og anerkjent foredragsholder, som hele livet har skaffet seg jobber og inntekter, til tross for at han er hardt rammet av Tourettes. Adrians foredrag «Alt er mulig!» fokuserer på hvordan du kan komme deg ut av komfortsonen, og hvordan du kan tenke og handle for å få til det du vil.


Elaine Bloom er kjent som karriereveilederen fra NRK p3 og podkasten Karriereveiledning med Elaine. Hun vil gi sine ferske betraktninger om hva som er lurt å gjøre nå, for å sikre jobb og inntekt i månedene og årene som kommer.


Foredragene streames live mellom kl. 14.00 - 15.30 den 29. april. 2 timer før oppstart mottar du en e-post og en sms med lenke og påloggingskode for foredraget.


Du får også anledning til å sende inn spørsmål etter at du er påmeldt.


Early bird-pris:

Meld deg på før 25. april og få foredraget til 149,-.


Ordinær billettpris: 199,-.


Bestill din plass

© Copyright 2021 
Leading Minds Elaine Bloom

Laget av medmennesker - KJDesign