• Elaine

Work shop: Hvordan lykkes med rett karrierevalg

Hvordan lykkes med rett karrierevalg - 23. november 2019


Hva skal til for å velge karrieren som er riktig og viktig for deg? Bli med på en spennende samling hvor du får både foredrag, karriereveiledning og workshop i ett. Du vil få tilgang til spennende verktøy, modeller og bli bedre kjent med hva som kjennetegner de som lykkes med egen karriereutvikling. Du får også høre om de seks største fallgruvene.

Dørene åpner 9.30, vi starter 10.00 og holder på til 14.00 med pauser i mellom. I tillegg byr vi på te, kaffe, frukt og topp stemning og spennende mennesker. Finn motet til å tørre å satse på deg. Det er din fremtid, ditt valg.

Earlybird Billettpris er 399,- fra 05.11 koster det 499,- PS: Begrenset antall billetter.

Karriereveileder Elaine Bloom og Yrja Oftedahl, dama bak podcasten "Power Ladies", vil ta deg gjennom dagen.

Kjøp billett her: https://tikkio.com/tickets/12282-hvordan-lykkes-med-rett-karrierevalg

Co-hosted with @spacesworks https://www.facebook.com/spacesworks/ -- Yrja Oftedahl, er gründer med erfaring fra Oslo og Silicon Valley. I 2018 startet hun podkasten "Power Ladies" og gjennom podkasten har Yrja tilsammen intervjuet 60 suksessfulle damer. Yrja jobber med å motivere flere kvinner til å "lean in" i arbeidslivet. Yrja ser tydelige fellestrekk og strategier blant de damene som tar plass, gutser, skaper egne muligheter - og lykkes. Det de gjør, kan læres. Du vil få lære hvordan.

Elaine er pedagog, coach, foredragsholder, karriereveileder, gründer, mentaltrener og rebell. Hun har jobbet med flere tusen mennesker fra over 55 land, og har bistått de i å selv oppdage mulighetrommet. Gjennom å kartlegge kompetanse, sorterer narrativer, følelser har de blitt mer bevisst på hva d egentlig vil. Elaine har serien "Karriereveilederen" på NRK, og står bak podcasten "Karriereveiledning med Elaine"

© Copyright 2021 
Leading Minds Elaine Bloom

Laget av medmennesker - KJDesign