Fra innsiden ut

Karrierehelse

Ta pulsen på KARRIEREHELSA.Arbeidslivet kan være både spennende og utfordrende. Ved å ta pulsen på karrierehelsa får du muligheten til å ta et steg tilbake, få et godt overblikk over hvordan du egentlig har det, og hva det faktisk dreier seg om.
Fra dette ærlige ståstedet kan du finne ut hva du trenger mer av, og hva som kjennes både riktig og meningsfullt.

Karrierehelsemodellen F.E.M.S.S omfatter hele mennesket og tar for seg fem sentrale dimensjoner: Den Fysiske, Emosjonelel, Mentale, Spirituelel og Sosiale dimensjonen.  Modellen er utviklet for at du skal kunne ha det godt både på, og utenfor jobb.

Ved å ta pulsen på karrierehelsa kan både du og din organisasjon få en dypere innsikt i hvordan disse dimensjonene påvirker deg, organisasjonen og arbeidslivet. Karrierehelseverktøyet gir deg en unik mulighet til å kartlegge, sortere og oppdage mønstre og sammenhenger som gir mer klarhet, ro og mening.

Enten du er gründer, ansatt, leder eller mellom jobber kan karrierehelseverktøyet  sammenhenger mellom ulike aspekter av livet ditt.For organisasjoner kan bruk av karrierehelseverktøyet bety en betydelig forbedring av arbeidsmiljøet. Ved å forstå medarbeidernes helhetlige helse kan ledere tilrettelegge for et mer støttende og produktivt arbeidsmiljø. Dette fører til økt trivsel, bedre kommunikasjon og høyere effektivitet, samtidig som ansatte føler seg mer verdsatt og forstått. Karrierehelsemodellen gir dermed både individer og organisasjoner muligheten til å skape et sunnere og mer meningsfullt arbeidsliv.

Karrierehelse handler om det hele menenesket.

Book foredrag, workshops eller veiledning med karrierehelseverktøyet.