Photo

Book skreddersydd workshop

Icon
Workshop
Arrow
Icon
Leder-workshop
Arrow
Icon
Indivduell workshop med karrierehelseverktøyet
Arrow
foredrag

Tilbakemeldinger

Elaine Bloom er en engasjerende og inspirerende foredragsholder som åpner mulighetsrom, bringer energi, inspirasjon, spennende innsikter til hvert arrangement.

Med sin brede tverrfaglige ekspertise og utdanning innen karriereveiledning, arbeidspsykologi, helsepsykologi, fremtidens arbeidsliv, pedagogikk, ledelse og coaching, og strategisk kompetanseledelse og læringskultur kobler Elaine konsepter og fagfelt, erfaringer og refleksjoner inn i en helhetlig tilnærming som treffer på flere plan.

Hennes unike skråblikk, verktøy og formidlingseve gir innovative perspektiver som kan tenne nye gnist, fremme gode ideer, samt skape mer ro, mening og trygghet på arbeidsplassen.
Elaine tilpasser sine foredrag for å møte spesifikke behov og bransjer, og  hos etterlater publikum med ny inspirasjon, fornyet motivasjon, og en økt bevissthet om hvordan vi påvirker oss selv, og andre.
Ved å booke Elaine Bloom, sikrer du deg en foredragsholder som ikke bare engasjerer, men som tør å si ting som det er, men også tilfører strategisk verdi, økt effektivitet, bedre arbeidsmiljø og styrket samhold