top of page

Tjenester

Karriereveiledning eller karrierehelsepraten

KARRIEREVEILEDNING

En helhetlig tilnærming til karriereveiledning, med særlig fokus på karrierehelse og hvordan alt henger sammen, skaper grobunn for en meningsfull prosess. 

 

Jeg vet at du i utgangspunktet er din egen beste karriereveileder, og at du innerst inne vet hva som er riktig og viktig for deg, selv om det ikke alltid føles sånn. Her kan jeg bla.a bistå deg med å rydde unna støy, avdekke begrensende overbevisninger, og støtte deg i justere kompassnålen slik at den peker i DEN retningen du vil gå

  • Kanskje står du nå ved et viktig veiskille

  • Kanskje  skal duutforske karrierevalg, finne retning eller bytte retning

  • Kanskje har du behov for mer worklife-balance

  • Kanskje trenger du mer ro, mening og klarhet

  •  Kanskje har du behov for å kartlegge og sortere kompetanse og verdier for å finne ut av hva som er riktig og viktig for deg nå

Sammen jobber vi med en helhetlig tilnærming til både prosessen og målet. 

KARRIEREHELSEPRATEN​​

  • Kanskje trenger du en pause, et mellomrom, et sted å ventilere, sortere tanker og følelser knyttet til arbeidshverdagen eller arbeidslivet? 

 

Nervøs, oppgitt, spent, frustert, stressa, usikkert, glad, overrasket, lykkelig, sinna på en kollega, streng med deg selv, klar for nye oppgaver? Uansett hva du kjenner på, er det alltid godt å ikke bære alt alene. For det trenger du ikke. 

 

Book en karrierehelseprat da vel. 

Ingen store valg, ingen store endringer. Her handler det kun om å få det ut, ufiltert, uredigert og ekte. Jobben min? Vel den er å lytte til deg, til hele deg. Etter samtalen går du ut som deg selv, og avataren din, eller den du har måttet være blir igjen hos meg. 

.

Foredrag / Workshop

Book foredrag, workshop, kick-off, inspirasjonsdager, afterworksamlinger med skreddersydd innhold. 

 

Temaer innen karrierehelse, mental trening, arbeidsinkludering, kommunikasjon & motivasjon, stressmestring &  presentasjonsteknikk, inkluderingsoverskudd & feedback m.mer. 

 

Mest bookede foredrag for øyeblikket

 

Ta pulsen på Karrierehelsa

 

Hvordan står det egentlig til med karrierehelsa? 

Det moderne arbeidslivet krever mye av oss i forhold til raske endringer  og økte krav til effektivitet. Mange kan kjenne på å ikke strekke til, i lys av stress og press knyttet til økte resultater med færre ressurser.  

 

Dette vet vi gir utslag for både ansatte og medarbeidere, enten det gjelder arbeidsmiljø, sykefravær eller jobbengasjement. 

 

God karrierehelse er avgjørende for å skape bærekraftige arbeidsplasser både nå, og inn i fremtiden.  Dette foredraget er for deg som ønsker å få konkrete verktøy og inspirasjon til å: 

 

-Håndtere og redusere stress i arbeidshverdagen

-Skape balanse i arbeidet med sykefravær

-Bidra med mer mening og worklife-balance i hverdagen

-Øke inkluderingsoverskuddet og fellesskapsfølelsen

-Øke arbeidsgleden og jobbengasjementet

 

 

Ta kontakt her:

bottom of page