Tjenester

Her kan du lese litt mer om hvilke tjenester jeg tilbyr.

Karriereveiledning

En karriereveileder kan bidra på mange måter, og med mye forskjellig. Noen vet hva de vil studere/jobbe med. Noen trenger hjelp til CV og søknadsprosessen. Noen har behov for hjelp til å velge,  finne retning eller bytte retning og utforske nye muligheter. Sammen kan vi avdekke  hva du trenger hjelp og støtte til. 

 

Dialog er det viktigste verktøyet vi har for du er eksperten i eget liv, og gjennom å kartlegge, sortere og reflektere, jobber vi også med din kompetanse, samt egenskaper, interesser, verdier og fremtidstanker kombinert med andre viktige elementer.

 

På den måten kan du bli mer bevisst slik at du kan ta de valgene som er riktige og viktige for deg DEG!

Foredrag

Ønsker du/dere et foredrag som "sitter i" lenge etterpå? Med solid erfaring innen både improvisasjon, presentasjonsteknikk, storytelling og med fokus på dramaturgi, troverdighet og gjennomslagskraft er det uten tvil kraft i foredragene som leveres. 

 

Med erfaring fra mindre scener med 10 i salen, opptil mellomstore scener med 400  i salen, til London med over 10.000 i salen er pedagogikken og forståelsen for hva som skal formidles essensiell. 

 

For meg handler det om å levere en unik opplevelse som gjør noe med de som hører på, noe i deg er annerledes når foredraget er over.

Kontakt meg i dag

GoCreate

Dette er for deg som har satt hjulene igang, idéen er klar men trenger litt hjelp på veien.
Vi bidrar med å kommunisere idéen, går gjennom konsept og da tar vår webdesginer over og lager en moderne hjemmeside med de funksjonene du ønsker. 

Pakken inkluderer 6 timer, 3 timer med rådgivning samt 3 timer med nettsidebygging.
Det inkluderer ferdigstillese av nettside samt opplæring. 

 

Ønskes det en større og mer komplisert nettside er dette ekstra.