top of page

Hva jeg gjør

Book foredrag, workshop, kick-off, inspirasjonsdager, afterworksamlinger med skreddersydd innhold. 

 

Temaer innen karrierehelse, mental trening, arbeidsinkludering, kommunikasjon & motivasjon, stressmestring &  presentasjonsteknikk, inkluderingsoverskudd & feedback m.mer. 

Foredragoversikt

"Elaine Bloom er en engasjerende og inspirerende foredragsholder som åpner mulighetsrom, bringer energi, inspirasjon, spennende innsikter til hvert arrangement. Med sin brede tverrfaglige ekspertise og utdanning innen karriereveiledning, arbeidspsykologi, helsepsykologi, fremtidens arbeidsliv, pedagogikk, ledelse og coaching, og strategisk kompetanseledelse og læringskultur kobler Elaine konsepter og fagfelt, erfaringer og refleksjoner inn i en helhetlig tilnærming som treffer på flere plan. 

 

Hennes unike skråblikk, verktøy og formidlingseve gir innovative perspektiver som kan tenne nye gnist, fremme gode ideer, samt skape mer ro, mening og trygghet på arbeidsplassen.

 

Elaine tilpasser sine foredrag for å møte spesifikke behov og bransjer, og  hos etterlater publikum med ny inspirasjon, fornyet motivasjon, og en økt bevissthet om hvordan vi påvirker oss selv, og andre.

 

Ved å booke Elaine Bloom, sikrer du deg en foredragsholder som ikke bare engasjerer, men som tør å si ting som det er , men også tilfører strategisk verdi, økt effektivitet, bedre arbeidsmiljø og styrket samhold

1. Ta pulsen på karrierehelsen - fra innsiden ut

Jobb spiller en sentral rolle i livet, og er en av vår tids største identitetsmarkører. Jobb er med på å definere hvem vi er, hva vi gjør og hvordan vi bidrar.

For mange er jobb og karriere blitt noe annet i dag enn tidligere. Økt fokus på effektivisering, omstilling, raske endringer og fleksibilitet krever mer av oss enn tidligere. Mange kjenner på stress, press, økte krav og forventninger, og utfordringer med å koble seg av jobb.

Få konkrete strategier og verktøy for å: 

-Håndtere og redusere stress
-Forebygge sykefravær og styrke arbeidsmiljøet    
-Øke arbeidsgleden og engasjementet
-Øke inkluderingsoverskuddet ogfellesskapsfølelsen
-Skape mer mening og worklife-balance i hverdagen


Sammen skaper vi morgendagens bærekraftige arbeidsliv

2. Stå støtt som leder

Rollen som leder er mer kompleks enn tidligere. Ved å ta pulsen på egen, og organisasjonen karrierehelse blir du kjent med hva som skal til for å ta lederskapet ditt til nye høyder

3. Skreddersydd

Book skreddersydde foredrag eller workshops. Innlegg på fagdager, kick-off eller andre eventer. Konferansieroppdrag eller halv- og heldagsseminarer

Gleder meg til å høre fra deg

Tusen takk!

bottom of page