top of page

Referanser

Etter å ha bodd og jobbet utenlands i flere år, hjalp Elaine meg å se nye karrieremuligheter og kartlegge egen kompetanse da jeg skulle flytte hjem igjen. Hun er en god sparringspartner med en unik innsikt i og oversikt over arbeidsmarkedet i Norge.

 

Hun ga konkrete og praktiske råd, samtidig som hun hjalp meg å sette ord på erfaringer og ferdigheter utover den formelle kompetansen og utdannelsen min, og gjorde meg bevisst på overføringsverdien også til andre bransjer. 

A. S

Privatkunde

Elaine har vært tilknyttet Akademiet For Personlig Trening som fagansvarlig for mentaltrening, kommunikasjon og coaching siden 2012, og vi er glade for at hun fortsatt samarbeider med oss.

 

Hennes ekstreme energi og humør overgås bare av hennes brennende lidenskap og kunnskap om hvordan man får mennesker til å prestere optimalt.

 

I en verden som stiller høyere krav enn noen gang og med et økende behov for å investere i menneskelige ressurser vil Elaine bidra med de nødvendige verktøyene som får frem det beste i menneskene hun berører. Vi er beæret over å ha henne i vårt fagteam og ser med stor glede på hvordan hun forandrer verden på sin vei.

Espen Arntzen

Grunnlegger Akademiet For Personlig Trening

Jeg opplevde karriereveiledningen med deg som svært profesjonell og ekte. Du gjorde meg raskt komfortabel ved at vi kunne være åpne med hverandre og dele tanker. Ved første møte fikk vi kartlagt mye av min kompetanse, samt snakket om veien videre.

 

Du var flink til å følge meg opp og jeg merket at det var en stor motivasjon i seg selv å vite at du genuint ønsket at jeg skulle lykkes. ette gjorde at jeg følte meg veldig godt ivaretatt og trygg. Det er ekstremt viktig å føle seg trygg i en sånn prosess og ved at vi begge to var ærlige med hverandre klarte vi å gjennomføre flere søknadsprosesser takket være ekstremt god veiledning fra deg. Tusen takk for at du hjalp meg så mye. Det setter jeg ekstremt stor pris på!

T.L.B.J

Privatkunde

bottom of page